Tekstschrijver Zorg

Met veel genoegen schreef ik het boek 'Sprekend Leven, waardevol bestaan' in opdracht van de NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen) met verzorgingshuizen in Hoogeveen, Hollandscheveld, Grijpskerk, Haren en Noordbroek. Het was absoluut een feestje om veertig mensen met een zorgvraag te interviewen en hen hun levensverhaal te laten vertellen.

Het idee ontstond tijdens een fietstocht op een duofiets met een bewoner van een verzorgingshuis in Hoogeveen. De dame die naast mij zat voelde zich op haar gemak en kon prachtig vertellen. Dat idee heb ik ergens geparkeerd en toen de tijd daarvoor rijp was heb ik een balletje opgegooid tijdens een sociaalmaatschappelijke bijeenkomst in Hoogeveen. Daaruit kwam het boek ‘Sprekend Leven’ voort waarin veertig totaalportretten zijn opgenomen van even zoveel prachtige mensen. 

Zoek je een tekstschrijver die mensen op hun gemak kan stellen, die oprecht geïnteresseerd is en die kan luisteren? Met een open houding en inlevingsvermogen krijg je de mooiste verhalen boven tafel. En dat doe ik zowel voor het bedrijfsleven als voor de zorg. En tijdens zo'n project weet ik alle betrokken partijen te informeren en op hun gemak te stellen. Van zorgvrager, zorgmedewerker en leidinggevenden.

Op mijn website Gedenkboekwerk.nl vindt u persoonlijke verhalen uit onder andere de zorg!
biografie laten schrijven - Boeken

Meer informatie?

ProMótus helpt je graag met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie.
Wil je dat ook? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56
06 - 237 09 678

Privacy en cookieverklaring