← Vorige pagina
Nieuwsartikelen voor Eurohill
29 juni 2017


Voor Eurohill Beveiligingssystemen heb ik diverse nieuwsartikelen mogen maken voor hun website en Facebookpagina. 

Eurohill voorziet in brandbeveiligingssysteem Van der Valk Hotel Leeuwarden.

Momenteel is de nieuwbouw van Hotel Leeuwarden van het Van der Valk concern in volle gang. Zoals we dat van het familiebedrijf gewend zijn, wordt het een supermoderne, sfeervolle en multifunctionele locatie waar eten, drinken en ontspannen een beleving op topniveau wordt. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.eurohill.nl/klantcases/eurohill-voorziet-brandbeveiligingssysteem-valk-hotel-leeuwarden/

Herman Brood Experience gesponsord door Eurohill

Eurohill trotse sponsor Herman Brood Experience

Op 14 april van dit jaar zag de Herman Brood Experience in Zwolle het licht. Een gratis toegankelijke expositie, waar leven en werk van de even legendarische als soms ook tragikomische zoon van Zwolle kan worden (her)beleefd. Die beleving is de kern van de zaak, aldus initiatiefnemer Ivo de Lange (IQ Kunstuitleen), tijdgenoot en vriend van Brood. Hij vond het hoog tijd worden om de rockartiest en kunstenaar een permanent podium te bieden in zijn geboortestad. Tegenover museum de Fundatie is daarom de Herman Brood Experience ingericht door de Lange en de zijnen, ter nagedachtenis aan de frontman van de Wild Romance.

Kijk voor meer informatie op: https://www.eurohill.nl/klantcases/eurohill-trotse-sponsor-herman-brood-experience/
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56
06 - 237 09 678

Privacy en cookieverklaring